SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 Lund
vs
H43
H43 LundvsH43

  INFORMATION

Matchstart:sön 28 juni, 14:00
Plats:Torns IP , Stångby
Samling:13:40, Flygelskolan (eller 14:00 på Torns IP)
Aktivitetsinfo: Hej tjejer och föräldrar!

Sedan en vecka tillbaka tillåter Svenska handbollsförbundet/skånes H.F./H43 träningsmatcher (utomhus) med vanliga regler. Vi tänkte att vi skulle fira det genom att ha en liten träningsturnering tillsammans med F07N. Detta tillfälle kommer ske på söndag mellan 14-17 på Torns IP. Tanken är att vi kör mixade lag med tjejer från både F07N och F07ÖT.  Syftet är att äntligen få spela riktig handboll igen, lära känna F07N bättre och bara ha kul tillsammans som trupp/grupp!

Vi samlas klockan 14.00 på söndag och håller på i upp till tre timmar (hur länge vi håller på beror på hur många som dyker upp, och hur många lag vi därmed får ihop). För att få ihop planeringen så önskar vi att ni svarar på denna kallelsen både om ni kan eller om ni har förhinder.

Skriv gärna om ni kan köra och hur många ni kan ta i bilen (alterntiv är det typ 8-9 km på cykel eller lite drygt 30 min med kollektivtrafik)

Ta med mycket vatten och gärna något snacks/mellanmål eftersom vi kör lite längre än vanligt. Ni får gärna komma matchklädda om ni vill, men vi kommer att behöva ha västar (också)

En riktigt skön sommar önskas till alla spelare och familjer!

/Tränarna
Trupp:Alda Wilkens
Anjoli Nilsson Shrestha
Elin Ahlm
Filippa Berggren
Hilda Nyholm
Ida-Lova Antonsson
Lisa Nyman
Naima Chowdhury
Nelly Fröderberg
Sara Swanberg
Selma Dalirian Sarabi
Siri Johannesson
Tanya Richardson

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer