Seger mot Hultsfred
2018-10-21 18:14

Det blev en lite onödigt spännande i dag. Vi har periodvis bra försvarsspel vilket även hjälper vår målvakt. Men när vi inte har det blir det lite enkla mål för Hultsfred. Framåt är det härligt att våra unga spelare tar för sig och visar att de vågar och vill. Ett bevis på det är Ludvig Johansson.

Under hela matchen gör vi för många tekniska fel och vi får inte ut vad jag förväntar mig av våra rutinerade spelare.

Vi fick våra två poäng och jag ser att vi börjar få en mer och bättre grund i vårt spel. Syns att fler och fler känner sig trygga i sin roll och det gör att vi blir säkrare i både försvar och anfall.

Ja nu  går vi vidare och det känns bra att vi vann - slutresultat 27-26 (13-15)

Nästa match är fredag den 26 oktober mot IK Lågan i Lågehallen. Matchen börjar klockan 19:30 och det är så klart kul om vi har lite stöd på läktaren.