Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tung förlust mot Lågan
2018-11-01 17:50
Vi åker upp till Hörby med ett flertal sena återbud på grund av sjuka spelare. Matchens första 20 minuter är jämn, tekniska fel blandas med kompakt försvarsspel, skott i kryss och högt tempo. 

De sista 10 minuterna i första halvlek fungerar vårt försvarsspel lite bättre och vi lyckas att dra ifrån med några bollar till halvtidspausen. Jag gläds åt Rasmus Carnehult och Ted Martinsson insatser i första halvlek. Härlig insats! 

Direkt i början av andra halvlek kommer Lågan ikapp vår ledning och går förbi.  
Vi missar våra lägen och vårt  försvarsspel havererar då vi inte hittar en rätt balans i mitten. Detta gör att Lågan drar ifrån och i mitten av andra halvlek har de som mest en 6 måls ledning. Alla kämpar och sliter men vi får det inte till att stämma. Trots utvisningar och oro i spelet lyckas vi komma tillbaka till ett uddamåls underläge. I sista anfallet och 10 sekunder kvar plus att vi var en man mer så lyckas vi tyvärr inte förvalta det sista avslutet från högerkanten. Vi fick se oss besegrade av Lågans stora fysiska spelare. 

Jag vill ge extra plus till 11 resp 8 målskyttarna Rasmus Carnehult och Ted Martinsson samt Rasmus Björkqvist som under hela matchen (läs 60 min) springer outtröttlig på sin kant. 

Nu har vi matchuppehåll denna helgen för att söndagen den 11 november möta Trelleborg i IH klockan 16:00. 
Men kom redan klockan 13:45 för då spelar damerna mot LIGU. Derby är alltid kul! 
Vi ses!
Jacob

 
Våra Sponsorer