Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Caféteria 2016

Under hösten är det 3 tillfällen då vi spelar hemma i Fäladshallen. 

 

- 6 november

- 27 november

- 18 december

 

Vi kommer då att ha försäljning av kaffe, toast, frukt och annat för att kunna samla in pengar till olika saker. När kallelsen går ut kommer ni se vilka av flickorna som spelar i respektive lag. Av de föräldrar vars flickor spelar i Fäladshallen behöver vi 2-4 föräldrar som kan stå och sälja. Ett förslag är att man kan alternera med varandra under dagen. 

Nedan finns en lista på vad som bör inhandlas och annat som kan vara värt att tänka på. Hos Tommy (Hedvig och Freja) finns toastjärn, muggar, plastskedar, papperskorgspåsar och socker. Roger (Linn) har en pumptermos. 

 

Då kallelsen skickas ut kan man också anmäla sig till försäljningen. Det kan man både göra via denna sändlista eller via Facebook. Man tar då kontakt med den som har sakerna och hämtar där. Om man har en ambition att bidra med något hembakat så kan man meddela detta till den som skall sälja och ta med till Fäladshallen. 

 

 

När ni ska sälja är det viktigt att tänka på följande:

 

1 Ta med kaffe, te, kaka och övriga färskvaror - se nedan! Ta också med en duk, en skärbräda, en brödkniv, en osthyvel och växelkassa.

2 Duka fram

3 Sälj!

4 Städa undan. Ta med soporna då du lämnar hallen.

 

Tänk också på:

1 Var på plats samtidigt som tjejerna då bord ska tas fram och uppdukning ska ske.

2 Önskvärt är att 2-4 personer kan delta per cafépass. Gör upp med den person som du delar pass med vem som gör vad, gällande inköp av färskvaror samt bakning. Bakning kan med fördel också läggas på andra föräldrar.

3 Ta med dig kaffebryggare, samt filter och tevatten i en termos. Ta också med 1 liter mjölk, samt kakor eller bullar. Den som skall sälja kan själv avgöra vad som är rimligt att ta med vad gäller kakor och bullar.

4 Ta kontakt med Roger (Linns pappa) eller Annika och Tommy (Hedvig och Frejas föräldrar). De har pumptermos, toastjärn och övrigt material som ni kan använda.

 

Obs!

Om ni vill lämnar ni kvittot och tar ersättning för era utlägg för färskvaror.

 

Färskvaror att handla vid Toast försäljning (Tips: förbered helst dessa hemma):

1 Skivad formfranska, motsvarande 3- 4 limpor

2 Skinka

3 Ost

4 Smör

 

OBS!

JÄTTEVIKTIGT ATT NI STÄDAR UNDAN EFTER ERT PASS. SLÄNG SOPOR (ta med dig alla sopor från Fäladshallen)!  BÄR UNDAN BORD OM DET INTE KOMMER NÅGON EFTER ER SOM VILL TA ÖVER.

 

 
Våra Sponsorer