Välkommen till Pojkar 09 N

Anneli Ahlm.   Ahlm.anneli@gmail.com
H43 Idrottscamp
2021-04-11 12:11

H43 planerar som vanligt sina Idrottscamps i sommar. Gå in och anmäl er för en kul vecka med handboll och andra aktiviteter. V24 i centrum är redan fullbokad.

Lägg gärna ut i fb-gruppen eller i spelarnas whatsappgrupp om era barn är med och vilken plats/vecka i så fall. Kul om killarnai laget kan ses på lägret!

Länk med mer information:

Calle

Turneringsinformation
2021-04-11 12:01

Hej!

Här kommer lite information om senaste status på turneringar.

Aranäs - Det är nu officiellt inställt och vi får vår anmälningsavgift tillbaka

Åhus - 15-16/7 - Vi har 2 lag anmälda men räknar med att det blir inställt. Vi måste ta beslut senast sista april om vi ska betala in anmälningsavgiften. Iom att dom inte betalar tillbaka om det blir inställt så kommer vi inte betala om vi inte känner oss väldigt säkra på att det blir av.

Partille cup - vi har inte anmält nåt lag

Vikingaspelen - 19/9 - endagarsturnering där vi anmält 2 lag

Göteborg cup - 10-12/9  - Övernattningscup där vi anmält 2 lag

Ny träningstider för Victoriastadion vecka, 14, 15 & 19
2021-04-05 21:36

Följande onsdagar är vi utbokade från Victoriastadion.

7 - april
14 - april
12 - maj

Vi har fått ny tid/plats i Fäladshallen kl 16:30 - 18:00.

/Tränarna

Träningar på påsklovet
2021-03-22 19:01

Hej!

Vi kör på med träningar på lördag/onsdag under lovet men pausar på påskafton.

Det kommer kallelser om lör 27/3 och ons 31/1 för att se ungefär hur många vi blir.

Justerade gruppindelningar
2021-03-06 11:59

Hej!

Först vill vi tränare tacka för att ni alla tar ansvar för självskattningen innan täningarna. Vi träffar inga snuviga eller hostiga barn på träningarna!!

Vi kommer göra lite ändringar i våra gruppindelningar på träningarna. Riktlinjerna från klubben är forfarande att vi ska träna i grupper på max 8 barn och det kommer vi fortsätta följa. Vi har fram till nu i vårt lag haft ett extra tillägg att dela in dom efter vilka skolor de går på. Vi kommer framöver göra olika indelningar på varje träning.

Vi gör denna ändring av 3 anledningar:

• Utan matcher behöver vi göra träningarna varierade och hålla killarna på tårna för behålla fokus på träningarna.
  • Vi har till vår stora glädje fått ett antal nya spelare och för att ge dom en chans att komma in i vår undebara sport på ett bra sätt behöver vi få möjlighet att dela in grupperna på andra sätt än geografiskt.
  • Med den geografiskt spridda trupp vi har nu kan vi ändå inte undvika att blanda flera skolor i varje grupp.

Om ni har frågor eller funderingar kring träningsupplägget får ni gärna höra av er till oss!