Välkommen till Pojkar 09

Carl Oreborg.   carl.oreborg@gmail.com
Andreas Tagesson.   Andreas.tagesson@gmail.com
Anneli Ahlm.   Ahlm.anneli@gmail.com
Vi fortsätter med träningar tills vidare
2020-11-17 18:04
Hej!

Det blev förlängning av nuvarande restriktioner från Region Skåne och än så länge gäller träningsstopp från 15 års ålder.

Vi kör på med träningar tills vi får andra direktiv med full förståelse för att alla måste göra sina egna bedömningar!

Klubben brukar komma med information varje fredag så håll koll på mailen på fredag kväll inför lördagens träning om något skulle ändras.

Tränarna
Nya Corona-restriktioner men träningar som vanligt
2020-10-29 18:31
Hej!

Det har kommit ut nya riktlinjer för barn och ungdomsidrott. Det är väldigt svårt att veta vad som är rätt och fel så vi kommer följa de rekommendationer som kommit ut angående vad vi kan och inte kan göra med full förståelse att alla måste göra sina egna avvägningar!

I kort innebär det som kommit ut att:

• Alla matcher ställs in, preliminärt tom 17/11
  • Lundaspelen ställs in
  • Träningar för barn födda 2005 och yngre fortsätter som vanligt.

Här hittar ni de instruktioner som gått ut från H43:

Vi kommer alltså genomföra träningar som tidigare. Vi kommer undvika de mest kontaktskapande övningarna men träningarna kommer innebära gemensamma bollar och matchliknande situtationer och matchspel.

Om ni väljer att helt avstå träningar under den kommande tiden så hör av er till någon av tränarna.

Vi förväntar oss att alla håller sig STRIKT till de regler som gäller:

• Vikten av självskattning av sitt allmäntillstånd innan träning. Vid halsont, hosta, huvudvärk eller lite illamående, fundera inte ens. Bli hemma!
  • Byt om hemma före och efter träning. Undvik att åka kollektivt till och från träning.
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.

Vi kommer att på träningarna följa uppmaningarna att:
  • Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera om så är fallet. Torka av med desinfektionsmedel eller vanligt rengöringsmedel. (vi inkluderar inte bollar i detta)
  • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit (eller motsvarande handdesinfektionsmedel) och uppmana till god handhygien.

Det är märkliga och sorgliga tider men vi håller med om de motiveringar som Folhälsomyndigheten anger som skäl till att fortsätta med barnidrott. Vi håller hallarna öppna för de som vill och kan komma!

Inställd träning 28/10. P09
2020-10-27 07:58
Hej!

Vi behöver dessvärre ställa in morgondagens träning.
Vi lyckades inte hitta ersättnings lokal för universitetsskrivningarna i victoriahallen.

Onsdag 28/10 INSTÄLLD
Lördag 31/10 Träning som vanligt

Träningar under höstovet!
2020-10-22 21:01
Hej!

Nästa vecka är höstlov men vi tänkte köra på och ge alla som är sugna på handboll möjlighet att träna men träningen nu på lördag är inställd..

Lördag 24/10 INSTÄLLD
Onsdag 28/10 Träning som vanligt
Lördag 31/10 Träning som vanligt

Tränarna
Fotografering imorgon - ta med adresslapp
2020-10-20 20:04
Glöm inte fotograferingen imorgon!

Vi samlas 1705 vid gungan utanför arenan i matchkläder! Direkt efter fotograferingen kör vi till träningen. Det kommer finnas några extraplatser i tränarnas bilar men hör av er om ni vill ha plats i någon av dom.

Vi missade att dela ut fotolapparna på träningen så -

Skicka med barnen en lapp med er adress och vilket val de ska fylla i av:
- Skicka hem bilder och klubbkatalog
- Skicka hem bilder
- Skicka inga bilder

Det är full returrätt på allt som skickas hem!