Välkommen till Blue Kids Bollskola FP 13/14 Centrum

Träningstid 2021/2022

Lördagar kl.09.00-10.00 Bollhuset B.

Första träningstillfället för säsongen är lördagen den 4 september.

Ledare
Börje Fennhagen
Fredrik Stenberg
Martin Johansson
Ola Nilsson
Pontus Liljenberg

Född 2014 eller senare och nyfiken på att prova på?
Vill börja spela handboll, då är du varmt välkommen till oss. Inga förkunskaper krävs och det är fritt fram att komma och prova på tre gånger. Anmäl dig här och kom träningsklädd med inomhusskor och fylld vattenflaska. (När du anmäler dig, ange Bollskola centrum under Lagtillhörighet)

============================

I Blue Kids får du uppleva kamratskap, spänning, utmaningar och inte minst koppla av i vardagen tillsammans med andra H43-kompisar.

I Blue Kids är det bollek som gör att du:
• får ett aktivt fritidsintresse
• stimulerar din koordination och kroppsuppfattning
• genom lek och spel utvecklas till en bra kamrat

H43 Lund är en av Sveriges största barn- och ungdomsföreningar i handboll. Med våra bollskolor, som finns i flera hallar runt om i Lund, skapar vi rolig lek med handbollar -för att ha roligt tillsammans är det viktigaste!