H43 F03
Välkommen till vår hemsida.

Vi tränar följande tider:
Måndagar 19-20.30 Arena A
Onsdagar 18.30-20.00 Gunnesbohallen
Torsdagar 19.45-21.15 Gunnesbohallen
GULD i ÅHUS BEACHHANDBOLL F16
2019-09-06 13:10
Det blev ett guld för tjejerna i Åhus Beachhandboll 2019 efter en jämn match mot Kristianstad HK som de för tredje året i rad mötte i finalen. 2 guld och 1 silver de senaste 3 åren. Grattis tjejer och ledare för beachhandbollen Niclas Göransson.
Silver i SM-finalen
2018-04-23 12:19
Efter en jämn och tuff match som slutade 20-20, så blev det förläning 2x5min där Skuru till slut vann. En fantastiskt bra handbollshelg med tufft motstånd i varje match. Grattis till silvermedaljen!!!

USM finalspel 2018
2018-03-20 21:20
Obesegrade i steg 4

Försvarade guldet fjärde året i rad i Skadevi cup 2017
2017-11-07 08:53

Då var ännu en cup avklarad, och med bravur.

På fredagen var det dags för första matchen, tyvärr kunde jag inte närvara pga. skola men med hjälp av livesändning och mycket telefonkontakt (tack Jenny) följde jag en, inte allt för spännande match mot Önnered, ställningen slutade med 17-11 till oss. Till match nr. 2 mot Falköping har jag äntligen anlänt, och resan upp gick i en rasande fart (bokstavligt). Jag märker direkt på tjejerna att de är taggade, en kort genomgång av vad vi ska göra sedan är det avkast. Stabil vinst även här där alla tjejer presterar bra, en kontringsmatch där vi verkligen visar att vi kan spela boll med tempo, slutresultat 17-4. Därefter begav vi oss tillbaka till skolan och roade oss själva med norsk karaoke, vissa tjejer var bättre än andra, av sportsliga skäl nämner vi inga namn…

Lördag, dags för sista gruppspelsmatchen även gruppfinal mot Huddinge. En match som till en början började lite knaggligt, men som tjejerna efter lite mer kämpaglöd och vinnarskalle lyckas punktera matchen och vinna med 10-15. Detta innebar nu att vi var klara för kvartsfinal i A-slutspel, en match som först skulle spelas på söndagen. Med en hel ledig lördag så var det snabb dusch och lunch för att ha all tid till shopping vi kunde få.

Söndag, slutspelsdax! Det är nu det roliga börjar, dagen börjar med tidig uppstigning, världens snabbaste frukost för att hinna i tid till matchen där vi mötte Huddinge 1. För att lättast ge er en bild av matchen så kan jag säga så mycket som såhär, tjejerna var där för att vinna och INGET annat! Vi vinner även denna matchen stabilt med 21-11. Därefter var det snabb återhämtning med matchgenomgång, en genomgång vi tog snabbt och lätt utomhus i den härliga kylan. För motståndet stod Kärra. Inte ens denna matchen rådde motståndet på oss. Vinst 19-9. För att tillägga så gör tjejerna en sån grym insats denna helgen!

Efter semifinalen var det dags att snabbt åka tillbaka till skolan, packa ihop våra väskor, slänga oss ut i bussarna och sedan ta oss till matsalen. En lunch som fick ta max 10 minuter, annars hade vi kommit sent till matchen. När vi äntligen var framme i omklädningsrummet så var taktiken solklar, man-man försvar och enbart kantväxlar (nu ljuger jag). Matchen inleddes starkare av Sävehof, så pass starkt att det står 8-8 i halvlek. Vi rycker upp oss i andra halvlek och visar att vi inte går på samma finter två gånger. Vi drar ifrån ganska snabbt och tar hem en stabil seger med 16-11.

Den här helgen anser jag att tjejerna bevisar hur pass duktiga de är, på riktigt! ALLA tjejer presterar och tar sitt handbollsspel och handbollstänkande till en helt ny nivå. Jag som tränare kan inte vara mer stolt över dessa underbara tjejer och deras insats. Vi vinner som ett lag, och det gör oss ostoppbara!

Vid pennan

Emma Franz

GULD ÅHUS BEACHHANDBOLL 2017
2017-08-31 09:08
Tjejerna tog guld i 03 klassen och brons i 02 klassen i Åhus Beachhandboll

Måndag-tisdag ställde tjejerna upp i klassen F02, de blev 4:a i gruppspelet, sedan väntades en väldigt tuff 16 dels final mot duktiga laget HK Silwing/Troja från Stockholm. Men tjejerna gick in och gjorde en grym insats och vann tillslut med 1 boll. Glädjen var enorm. Sedan gick de hela vägen, efter vinster mot Lugi, Ystad, till semifinal där kraften tog slut och Kärra HK vann. Men vilken insats och tjejerna nöjda över bronset.

Torsdag-fredag spelade de i sin egen åldersklass, vann gruppen och ställdes mot Borlänge i 16 delsfinal som de vann med 2 bollar.

8-delsfinalen spelade de mot Eslöv och vann med 13-4. Kvartsfinal mot Vinslöv, vinst med 3 bollar och semifinalen mot Lödde där de vann med 4 bollar.

Finalens motståndare blev Kristianstad HK, det blev en jämn och tuff match, med grymt försvarsspel och anfallsspel och Matilda storspelade i mål och slutresultatet blev 11-8 till H43. Grym insats av alla tjejer samt bra coachning av Björn, Niclas Göransson och Jerker Söderström (som hoppade in när Björn var på spelning).