Välkommen till Pojkar 06

Torsdag 17.00 - 18.30 Alfalavalhallen

Träningstider :  Start måndag v 36

OBS! Måndag och torsdag v 35 är vi utbokade - ny hall kommer på mail

Måndagar: 17.30 - 19.00 Victoriahallen.

Tisdagar: 17.00 - 18.30 Östra Tornhallen.

Torsdagar: 18.30 - 20.00 Victoriahallen.

Ta med joggingskor!

Kontakt:

Linda Santacruz 0708-512821

Bo Nielsen 0736572873

Malin Lindman 0704055562

Är du född 2006 och tycker om att spela boll och ha kul med kompisar? Är svaret ja kom och testa. Vi har ett härligt gäng duktiga och goa killar.

Välkommen till vårt gäng!

Silver till P06 i Potatiscupen
2017-04-24 21:26

Efter incheckningen begav vi oss till Gustav Adolfskolan som skulle vara vårt hem för helgen där vi installerade oss och gjorde oss iordning för kvällens första match mot arrangörerna Alingsås. Killarna gjorde en stabil insats både försvarsmässigt och anfallsmässigt och vann betryggande med 20-8.

På lördag morgon väcktes killarna 05.50 av en ledares väckarklocka (obekräftade källor uppger att en ledare glömt att stänga av alarmet på mobilen). Efter frukost begav vi oss till Finalarenan Estrad för att heja på P05 innan det var dags att vända tillbaka för att ladda för match.

Lördagens gruppspelsmatcher vanns övertygandel med 14-6 mot Önnered och 13-6 mot Stenungssund. Killarna visade upp ett imponerande försvars- och anfallsspel och blev rosade av motståndarna att det var det bästa motstånd de någonsin spelat mot.

Efter sista gruppspelsmatchen stod det klart att vi var gruppetta och kunde börja blicka framåt mot söndagens A-slutspel. Då visar det sig att vi skall spela kvartsfinal kl 11.30, ev semifinal 12.05 och final kl 13.35 om vi tar oss hela vägen, vi tog kontakt med cupcentrat för att kolla om tiderna stämmer då vi endast får 5 min vila mellan kvartsfinal och semifinal och det gjorde det.

På söndagen fick killarna sova längre (ledarens mobil var på ljudlös med alarm avstängt) och efter att vi checkat ut från sovsalen, ätit frukost och gått en liten promenad var det dags att ladda för kvartsfinalen mot IK Sund. Musiken spelades på högsta volym i omklädningsrummet och killarna var superpeppade. Kvartsfinalen kom igång 15 minuter försenat och bjöd på enorm spänning och dramatik, killarna krigade och slet och spelade otroligt bra handboll och när slutsignalen gick hade vi vunnit matchen med 12-11, nu var klockan 12.15 och det var bara att ta en snabbdricka och sedan in på plan och spela semifinal, som tur var hade vi förstående domare som lät killarna få 10 minuters paus så klockan 12.25 gick startsignalen på semifinalmatchen mot hemmalaget Alingsås 3. Matchen blev ännu mer dramatisk än kvartsfinalen där lagen turades om att leda och när slutsignalen gick var ställningen 12-12 och det väntade sudden death, dvs det lag som gjorde första målet vann. Nerverna var på helspänn och Alingsås supportrar hejade allt vad de kunde men fram steg H43s små blåklockor och avgjorde matchen och var i final!!!!

Klockan var nu 13.10 och det var bara att ta på blå tossor på skorna och hoppa in i minibussarna som skulle ta oss till finalarenan Estrad, lunchen fick killarna äta i bilen på vägen (som tur var hade våra underbara föräldrar hämtat lunch till oss), väl framme med 10 minuter till godo var det bara att försöka ladda om med vatten och Dextrosol.

Trots hårt slit både försvarsmässigt och anfallsmässigt orkade inte killarna hela vägen och föll mot Lysekil som var det piggare laget och pojkarna fick istället vinna silvret

2015-08-14 20:20
Efter ett fantastiskt år som avslutades med en väl genomförd turnering i Åhus är det nu äntligen dags att börja på en ny säsong med lika många framgångar.
Vi börjar måndagen den 24 augusti kl 17.30 i Vikingahallen😊
Silvermedaljörerna i Påskacupen 2015
2015-04-06 14:17
Vilken turnering killarna gjorde i Påskacupen 2015!
Publiken i Tolvåkershallen bjöds på fantastiska mål och spännande matcher. Vi hade målet att ta oss till final och efter två matcher stod det klart att vi var i A-slutspel, killarna spelade fantastiskt och en match vanns med 24-0. I kvartsfinalen väntade H43 Östra Torn men killarna behöll skärpan trots att det var våra klubbkompisar och vann övertygande. I semin väntade Lågan som nog tog ut segern i förskott. De satsade hela spelet på en spelare som i tidigare matcher visat sig ostoppbar men inte för våra killar som gjorde ett kanonjobb, dock tog det på krafterna och i finalen väntade ett piggt och revanshsuget Lödde Vikings. Tyvärr förlorade vi finalen men killarna kämpade tappert och vi vann silvret!  Man kan inte annat än att vara stolt och imponerad av dessa killar som spelar så fin handboll och allra viktigast de spelar som ett lag. Alla killarna fick göra mål och med en målskillnad på 95-51 efter sex matcher kan man inte annat än att bli imponerad.
Lågan cup 7 mars 2015
2015-03-07 22:03
Den 30 augusti 2014 samlades några handbollssugna killar och tre tränare i Fäladshallen för första gången för att bilda laget H43 Lund P06N. Efter en skakig början med blandade resultat hände något under Lundaspelen som har visat sig vara början på något stort.
Idag spelades Lågan cup med stora framgångar för våra två lag. Lag 1 gick obesegrade 5 matcher (resultat efter spelad tid) och lag 2 var inte mycket sämre med 4 vinster och 1 snöpplig förlust med uddamålet i internmötet. Killarna kämpade och krigade och spelade mycket fin handboll trots intensivt spelschema. De avslutade turneringen med vattenkrig mot Tuwe och Bosse och inte heller Linda klarade sig torrskodd.
För att citera Tuwes försök till hejaramsa
Heja di blåe
Framåt H43
och framåt går det, killarna blir bättre och bättre och nu tar vi sikte på nya framgångar i kommande cuper.

KILLAR NI ÄR BÄST!!!!
2015-02-17 21:07
Dags för sammandrag i Eslöv den 1 mars.