Välkommen till Pojkar 09

Anneli Ahlm.   Ahlm.anneli@gmail.com
Hemresa från Göteborg
2021-09-12 14:28

Nu sitter vi trötta men glada och uppfyllda av Ny upplevelse på tåget hem!

Vi landar i Lund på Spår 1 kl 17:36!

Bekräfta med era barn att ni är på plats och plockar upp dom!

//tränarma

Lagindelning Göteborgs cup
2021-09-10 14:28

Nu sitter vi på tåget och alla killarna kom med 😀

Här kommer lagindelningarna:

Nu kör vi!!!

Matcher istället för träning 8/9
2021-09-02 22:07

Många utskick och kallelser nu men mycket kul som händer!!

Onsdag 8/9 blir det matcher iställer för vanlig träning så kontrollera kallelserna vilken hall ni ska åka till så vi får fulla lag på båda ställena!!

Tränarna

Information kring Göteborg cup
2021-09-01 20:30

Nu närmare det sig och vi pratatde med killarna kring hur det kommer fungera på träningen idag. Prata gärna ni också med dom och hör av er till någon tränare om ni har frågor eller vill pratat om något. Vi åker upp med 4 ledare, Calle, Anneli, Andreas och Jerker.

På söndag kör vi ett föräldramöte kring Göteborg cup:

Söndag kl 20-21 på Teams: Click here to join the meeting

All information om cupen finns här - vi spelar i klass P12

Matcherna är utan publik, men ni som anmält intresse att se matcherna på plats bör vi kunna ta in som "chaufförer". Samtidigt kan vi inte garantera vad de kommer säga när vi kommer till hallarna, men enligt informationen vi fått borde det gå bra. Vi måste gå in tillsammans så det är samling utanför hallen 15 min innan match!

Alla matcher streamas via:

Transport:

Vi åker tåg upp och ner tillsammans.

Kostnad för resan 350 kr per barn - swishas till:

Anneli Nilsson Ahlm

Ditresa

Samling SENAST 14:00 på Västra Stationstorget utanför Pressyrån

Tåget går med dom som är på plats kl 14:16!

Hemresa:

Vi tar Öresundståg hem efter båda lagen spelat klart vilket blir senast kl 14 på söndag. Vi meddelar via FB-gruppen och Sportadminutskick så snart vi vet hur dags vi är hemma samt ber barnen meddela er via sms. Om någon inte har telefon eller inte vill ta med löser vi ledare det. Vi vill gärna att ni återkopplar till barnen att ni kommer och hämtar. Beroende på hur det går i slutspelet, transport till tåget etc kan vi vara hemma mellan 13- 19.

Boende:

Vi kommer sova i 2 skolsalar på Hvitfeldska gymnasiet

Mat:

Vi äter frukost på Hvitfeldska och hämtar lunch och middagslådor till övriga måltider

Matcher:

Båda lagen spelar en gruppspelsmatch på fredagen och 2 på lördagen. Alla lag spelar slutspel på söndagen, minst en match. Alla gruppspelsmatcher är i Valhalla. Lagindelning meddelas på tåget upp så barnen får höra av sig kring vilket lag de spelar i.

Längre ner finns förslag till packlista. Det är viktigt att barnen kan bära sin egen packning, ta gärna resväska med hjul. De måste ha en ryggsäck till dagarna med matchkläder etc. Vi kommer spendera mycket tid ute mellan hallar och boede och kommer endast in i hallarna under matcherna så packa kläder efter väder!!

Ta gärna med en liten matsäck till tåget och fickpengar om det behövs fyllas på med fika under dagarna.

Barnen kan ha med mobiler men vi kommer begränsa användat till kommunikation - prata gärna med era barn om detta. För dom som vill kan vi samla in mobiler under matcherna eller dagarna. Vi ledare kan dock inte ansvara för mobiler eller andra värdesaker som de har med sig och inte lämnar till oss.

Det här är något vi sett fram emot länge men vi ber er ändå tänka på egenkontrollen innan ni släpper iväg barnen. För allas skulle vill vi bara ha med helt friska barn. Är ni tveksamma kan man alltid komma upp på lördagen. Ni måste också vara beredda att på kort varsel att hämta ert barn om det skulle bli sjukt under helgen.

Nu taggar vi till - det ska bli så kul!!!

//Tränarna

Packlista:

• Matchkläder - både vanlig och målvaktströja för dom som har det
  • Överdragskläder (gärna med H43-profil)
  • Regnkläder och varma ytterkläder (behövs vid transport mellan hallar) Ha koll på väderprognosen när ni packar
  • Vattenflaska
    Ryggsäck att använda till och från matcher
  • ”Vanliga” kläder, underkläder etc., att ha efter spelade matcher. Gärna bekväma.
  • Duschhandduk samt ev. en liten handduk
  • Toalettartiklar (tandborste, tandkräm, tvål, schampo,etc) i liten väska eller necessär
  • Påse till smutstvätt
  • Sovsäck, lakan och luftmadrass alt. liggunderlag samt kudde vid behov. Se till att funktionstesta luftmadrasser hemma innan avfärd!
  • Pyjamas
  • (Bad)tofflor (mellan matcherna och på förläggningen)
  • Liten matlåda att packa mellanmål i under turneringen
  • Fickpengar till extra fika, kvällssnacks
  • Förströelse såsom bok, kortspel eller liknande
  • Mobiltelefon kan tas med på egen risk - laddare
Träning måndag i stadsparken kl 18-19
2021-08-20 14:03

Vi har inte fått tag i nån halltid till på måndag så vi kör en timme i Stadsparken.

Träning måndag 23/8 kl 18-19 - samling vid Stadsparkscafet

Vi skickar en kallelse för att se hur många som kommer.

Ta med kläder efter väder och löparskor!

Tränarna