SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 F07
vs
H43 F07
H43 F07vsH43 F07

  INFORMATION

Matchstart:sön 28 juni, 14:00
Plats:Torns konstgräsplan, Stångby
Samling: Torns konstgräsplan, Stångby
Aktivitetsinfo: Hej tjejer och föräldrar,

Sedan en vecka tillbaka tillåter Svenska handbollsförbundet träningsmatcher (utomhus) med vanliga regler. Vi tänkte att vi skulle fira det genom att som sista träningstillfälle inför sommarvilan genomföra en egen liten träningsturnering tillsammans med F07 ÖT. Detta tillfälle kommer ske på söndag mellan 14-17 på Torns IP. Tanken är att vi kör mixade lag med tjejer från både F07N och F07ÖT, så att vi börjar lära känna varandra.

Vi samlas klockan 14.00 på söndag och håller på i upp till tre timmar (hur länge vi håller på beror på hur många som dyker upp, och hur många lag vi därmed får ihop). För att få ihop planeringen så önskar vi att ni svarar på denna kallelsen både om ni kan eller om ni har förhinder.

Ta med mycket vatten och gärna något snack eftersom vi kör lite längre än vanligt. Ni får gärna komma matchklädda om ni vill, men vi kommer att använda västar under matcherna så det är inte nödvändigt.

*Till föräldrarna – vi har skapat en WhatsApp-grupp så att tjejerna själva snabbt kan skicka ett meddelande till oss och berätta om de tex. kan komma på träningar eller inte. Vår önskan är att alla laddar ner WhatsApp så ingen blir utanför informationskanalen. Får din dotter inte WhatsApp-meddelandena – be henne meddela Karro så lägger hon till henne!

Träningarna kommer återupptas i mitten på augusti. Vi återkommer i början av augusti med mer info om datum/tider etc.

En skön sommar önskas till alla spelare och familjer!

Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer