Laddar inför kommande hemmamatch
2018-10-18 18:39

Efter förra helgens snörpliga förlust mot Åhus gjorde vi en grundlig analys av matchen. Vi kunde konstatera att vi spelade inte den division två handboll som krävs. Trots att vi gjorde en bra upphämtning i andra halvlek och ledde med 6 bollar kunde vi inte hålla fokus uppe. Många tekniska fel, dåliga lägen, ett försvar som inte stod upp som det borde, snabba avslut och inte minst avslut som inte var 110 % satsning gjorde att Åhus kom i fatt och till och med gick om. När slutsignalen ljöd stod det 22-24 på tavlan.

Så klart en stor besvikelse för oss alla. Vi som tränare och lagledare har nu fokuserat på förbättra laget inom de område där vi såg brister.

När vi i fredags kväll mötte Kävlinge HK borta kunde vi ta för oss på ett bättre sätt och visa på bättre fokus. Denna match slutade med en vinst, 21-22 till oss. Något vi nu tar med oss inför kommande hemmamatch på söndag den 21 oktober kl 1600 när vi möter Hultsfred i hall A på Sparbanken Skåne Arena. Vi ses!