Välkommen till Flickor 07 N!

Träningstider 2019/2020

Tisdag 19.00-20.30, Tornhallen, Stångby
Onsdag 16.45-18.00 udda veckor, Victoriastadion

Torsdag 16.55-18.30, Tornhallen, Stångby

Ledare

Anette Swartling

Karolina Pehrson

Martin Hoff

Magne Friberg

Föräldragrupp

Viveka Kronroth

Anna Albertsson

Anna-Lena Nordwall

Erik Persson

Kajsa Holmgren

H43 F07N har gjort Partille-debut!
2019-07-12 13:39

H43 F07N har som många andra H43-lag spenderat näst intill en vecka på Partille Cup. Truppen ställde upp med två lag, hela 23 spelare av truppen på 31 tjejer följde med till Göteborg.

Lag 1 spelade sex matcher i gruppspelet och kännetecknades av ett starkt försvar. Som mest släppte vi in åtta mål i en match och efter fyra vinster och två uddamålsförluster slutade laget på tredje plats och gick till A-slutspel. Väl där fick vi svårast möjliga motstånd i 16-delsfinalen mot fjolårsmästarna Rödekro från Danmark. Rödekro gick senare igenom hela A-slutspelet och vann till slut finalen även i år. Lag 1 fick istället spendera sista dagen på Partille cup med att stötta lagkamraterna i lag 2, äta glass och spela Sumohandboll!

Lag 2 spelade upp sig under turneringen. Efter en trevande start så förbättrades spelet dag för dag. I en stark insats andra dagen mot Skanderborg från Danmark, där laget stormade fram i anfall efter anfall, blev slutresultat ändå 11-10 till danskorna. Mycket beroende på deras fantastiska målvakt som gjorde en mängd kvalificerade räddningar. Denna uddamålsförlust ledde till ett B-slutspel som gick bättre.

Nu hade vi spelat in oss på våra positioner och inte minst försvarsspelet blev starkare och starkare. Vi vann relativt enkelt i 16-delsfinalen mot Utpal Shanghvi School från Indien, vilket blev en upplevelse för tjejerna, både med tanke på det långväga motståndet som var spännande, men också att vi byggde upp ett starkt självförtroende genom bredd i målskyttet.

De två följande matcherna blev däremot mer välbekanta, vi mötte Lugi i både 8-del och kvartsfinal. Lagen känner varandra väl så det var perioder med ställningskrig men till slut drog H43 längsta strået och hamnade i semifinal mot Aranäs. Semin var en jämn match där vi än en gång lyckades vinna med uddamålet. Nu hade vi alltså hamnat i final mot Norska Fjellhammer och humöret var på topp!

Dessvärre så öppnade sig himlen samtidigt som vi marscherade in för line up inför finalen på lördagen. Det blev en match med mycket bolltapp och halka på planen pga. regnet. I halvtid så fick tjejerna instruktioner om att undvika skott från 9 meter, det var näst intill omöjligt att greppa bollen för att skjuta med precision. Vi spelade istället in bollen på linjen alternativt bröt igenom deras försvarslinje för avslut från 6 meter. En taktik som lyckades och vi kunde, efter vinst med 10-8, som avslutning lyfta guldpokalen mot alla fantastiska supporterande lagkamrater från lag 1, föräldrar och vänner som samlats på läktaren.

Partille Cup var en fantastisk vecka som gett många goda minnen och lärdomar, inte minst vad vi behöver träna på under kommande år, för tillbaks till Partille Cup återvänder vi 2020!

Säsongsstart
2017-08-20 20:04
Den 31 augusti är det dags för säsongens första träning.
En ny säsong börjar!
2016-09-06 17:36
Lördagen den 10 september kl 10 börjar en ny handbollssäsong med H43 Lund F07 N! Vi hoppas att alla haft en härlig sommar och är sugna på att börja spela handboll igen!

Nytt för i år är att vi kommer spela matcher både på miniplan och stor plan. Sammandragsserien spelas som tidigare på miniplan, medan några av cuperna vi planerar att delta i spelas på stor plan med sänkt ribba. Sammandragen spelas i Skånes handbollsförbunds serie F07 Grupp B mini, och spelprogrammet ser ut så här:
  Lördag 15 oktober i Gunnesbohallen, Lund, 13.10-17.40
  Söndag 30 oktober i Borgebyhallen, Bjärred, 09.00-12.30
  Söndag 20 november i Eslövshallen B, Eslöv, 10.00-13.30
  Söndag 4 december i Filborna Sporthall, Helsingborg, 09.30-15.00
  Söndag 18 december i Korsbackahallen E, Kävlinge, 10.30-16.00
  Lördag 21 januari i Gunnesbohallen, Lund, 13.10-17.40

Söndag 5 februari i Lödde Idrottshall, Löddeköpinge, 12.30-16.00
  Söndag 12 mars i Borgebyhallen, Bjärred, 9.00-12.30
  Söndag 26 mars i Helsingborg Arena C, Helsingborg, 9.30-15.00
  Söndag 9 april i Eslövshallen B, Eslöv, 10.00-14.00
Förutom sammandragen ovan så planerar vi också att delta i följande cuper under säsongen:
  Adventscupen, en dag i december (miniplan)
  Lundaspelen, 27-29 december (stor plan)
  Påskacupen, 16 april (stor plan)
  Kraftringen Cup, en dag i april (miniplan)
  Åhus Beachhandboll, två dagar i juli

Vi ses den 10 september!

Säsongsavslutning
2016-05-11 21:14
En mycket trevlig handbollssäsong går mot sitt slut. Det som återstår är:

Lördag 14 maj: träning, Fäladshallen
Måndag 16 maj: beachträning, Stadsparken
Lördag 21 maj: träning och avslutning, Fäladshallen
Måndag 23 maj: beachträning, Stadsparken
Lördag 28 maj: OV beachhandboll, Fria bad, Helsingborg

Den 21 maj kommer vi ha avslutning, som vi tänkt hålla utomhus om vädret tillåter. Vi samlas i Fäladshallen som vanligt, men ta med både utomhus- och inomhusskor!